Vind skønne portvinsrelaterede præmier

Konkurrencen er slut

Vinderne er udtrukket og har fået direkte besked.

Tak til alle, som deltog.

Fra Poças

1 x gaveæske med 1 flaske portvin og 2 glas

Fra Rozès

1 x portvinstang med logo
2 x 1 lille portvinskaraffel med logo

Fra Quinta do Pégo

1 x karaffel med logo samt 2 portvinsglas med logo
1 x 1,5 L Quinta do Pégo Vintage Port 2003

 

For at deltage i konkurrencen skal du blot sende en mail til port@amka.dk og komme med ris/ros om portvinsjulekalenderen fra COOP.

Vi vil gerne høre om din oplevelse af årets portvinsjulekalender. Kunne vi have gjort noget anderledes/bedre, eller var det alt i alt en god oplevelse?

Ris/ros kan være om alt, der vedrører portvinsjulekalenderen lige fra emballagen, indholdet, hjemmesiden m.v.

Vi trækker lod mellem alle dem, der har indsendt en mail med kommentarer om julekalenderen. Vi finder i alt 6 vindere, som får direkte besked via mail.

Vi udtrækker vinderne torsdag d. 3. januar 2019 kl. 9.00, så du har mulighed for at deltage med ris og ros på en e-mail til port@amka.dk til og med onsdag d. 2. januar 2019.

Vi gør opmærksom på, at dit input vil blive slettet permanent i vores system senest den 1. februar 2019 iht. den nye persondatalov. Vi forbeholder os retten til at anvende alle input.

Du kan læse under punktet ”Facts om Portvin” her på hjemmesiden, hvordan man eksempelvis kan dekantere en portvin ned i en karaffel, hvorfor et portvinsglas er designet, som det er, samt hvordan man bruger en portvinstang.

Præmier